Zinková mastička Maximize

Zinková mastička

Miracle Zinc Ointment
20% Zinc Oxide, Organic Coconut Oil
Tea Tree, Rosemary extract

Pečující mast se zinkem, esenciálními oleji a dalšími aktivními látkami pokožku čistí, zklidňuje, zvláčňuje a regeneruje. Urychluje hojení ran. Ulevuje od zapařenin, vyrážek, akné či oparů. Potlačuje záněty. Vyrovnává produkci kožního mazu. Posiluje funkce kožní bariéry. Pleť zjemňuje, vyhlazuje a sjednocuje její tón.  

Více informací

Star Star Star Star Star
102 hodnocení
Reference: 102153
  • DM produkt
  • Všechny typy pleti
  • Regenerační
  • Zklidňující
  • Ošetřující
  • Pro maminky a děti
  • Pro muže
Další
- +

250 Kč

Skladom - expresné doručenie

Zvláčňující mastička působí na pokožku uklidňujícím způsobem. Pomáhá při různých typech opruzenin, akné, oparech. Je vhodná na velmi jemnou pokožku a podporuje její správné funkce. Nedráždivé olejové složení krému chrání jemnou pokožku před vlhkostí a hojí její podráždění.

Olejová složka krému obsahuje antibakteriální kokosový olej, konopný olej, zvláčňující olivový olej a snadno vstřebatelný hydratační hroznový olej. Kombinace vzácných olejů umocňuje regenerační sílu krému, která pokožku zvláčňuje, podporuje tvorbu nového epitelu, čímž se rychle regeneruje, vyhlazuje a sjednocuje.

Hlavní složka krému je zinek, což je stopový prvek, který je přirozenou součástí naší kůže, proto se jeho nedostatek může projevit problémy na povrchu. Řešením může být jeho doplňování. Zinek je antibakteriální, bojuje proti přenosu bakterií, potlačuje záněty a hnisání. Podrážděnou pokožku uklidní a urychlí proces regenerace, zanechává jemný ochranný film.

Sílu zinkové mastičky zvýrazňují oleje z levandule a čajovníku. Zinková mast působí jako zázrak proti vyrážkám. Jejím úkolem je tlumit zvýšenou produkci mazových žláz, která způsobuje zanášení a záněty pórů. Forma zinkové masti je sice mastná, ale vyrážky jemně vysušuje a ošetřuje. Lidé se suchou pokožkou by měli nanášet krém pouze na místa, kde je vyrážka.

Zinkový zázrak pomáhá bojovat také při pokožce podrážděné umělými materiály, proti jizvičkám na těle a také proti oparům. Pomáhá zejména tehdy, je-li opar v plném „rozpuku" a potřebujete jej uklidnit, zchladit a chránit. Na noc si jej natřete zinkovou mastí a nechte působit.

Další způsob využití je natírat mast na místa po holení, která se často zanítí. Zejména v oblasti bikin či podpaží, tedy místa, která mohou být podrážděna látkou z oblečení a zároveň se mohou potit, čímž vznikají i nepěkné záněty, které mastička přímo zázračně rychle zachrání.

Na povrchu mastičky se mohou objevit hrudky, které nejsou chybou produktu. Jde o včelí vosk, který používáme v bio kvalitě. Vosk není upravován a tak se někdy může na povrchu vysrážet. Při tělesné teplotě se roztopí a dá se pěkně rozetřít.

Použití: Nejlepší je aplikace mastičky na noc, ale pokud chcete silnější účinek, můžete ji používat i během dne. Mastičku je třeba důkladně rozetřít, protože zanechává bílou vrstvu.

Někdy se může mastička zbarvit do fialova. Fialová barva mastičky není na závadu, je způsobena levandulovou silicí.

Obsah: 30 ml

99,1%
99,1%
přírodních složek
88,4%
88,4%
složek z bioprodukce
Přírodní kosmetika ze Slovenska
Název
INCI
BIO
Oxid zinečnatý
Zinc Oxide
 
Oxid zinečnatý
Zinc Oxide

Zinc oxide neboli zinkoxid je jemný bílý prášek, který vzniká chemickou reakcí způsobenou oxidací zinku. Je oblíbenou ingrediencí, která slouží při formulaci pleťových sér, krémů, mlék, zinkové masti, mýdel, pudrů, balzámů na rty či laků na nehty. Funguje jako hydratační, zklidňující, ochranný, zahušťovací a bělící prostředek. Je vhodný pro všechny typy pleti včetně dětské, citlivé, podrážděné a se sklony k akné.  

Po aplikaci zanechává na kůži ochranný film, který ji chrání před UV zářením a nepříznivými vnějšími vlivy. Jeho antiseptické a stahující vlastnosti snižují riziko vzniku bakteriálních infekcí. Zároveň podporují proces hojeni poraněné, popálené, odřené nebo jinak poškozené kůže. Zinkoxid ulevuje od svědění, pálení, snižuje zarudnutí. Výborně ošetřuje vyrážky, vřídky nebo zapařenou pokožku u dětí. Zlepšuje produkci kolagenu, který zvláčňuje, posiluje a vyhlazuje. Pokožka tak působí mladším a vitálním dojmem. Svými bělícími účinky sjednocuje tón pleti a zastavuje tvorbu tmavých pigmentových skvrn. Vyrovnává produkci kožního mazu. Regeneruje pojivovou tkáň a podporuje tvorbu nových kožních buněk.  

Kokosový olej organický
Cocos Nucifera Oil
BIO
Kokosový olej organický
Cocos Nucifera Oil
BIO
PRODUKT

Panenský kokosový olej se získává z dužiny kokosovníku ořechoplodného (Cocos nucifera). Pro své unikátní vlastnosti patří mezi oleje se širokospektrálním využitím. Má tuhou konzistenci, která se při teplotě cca. 24 °C mění na tekutou. Je složen z kyselin, které působí jako přírodní antibiotika a bohatým zdrojem vitaminů A, C a E. Obsahuje tělu prospěšné mastné kyseliny, až z 50 % kyselinu laurovou, vyskytující se také v mateřském mléce. Slouží jako lehce stravitelná složka a jejím úkolem je chránit imunitní systém dítěte vůči virům a infekcím.

Kyselina laurová má přirozené antivirové účinky. Další kyseliny nacházející se v oleji narušují membrány kvasinek plísní a virů, čímž je pomáhají likvidovat. Kokosový olej je významnou součástí při tvorbě ochranné bariéry před choroboplodnými bakteriemi. Díky vysokému obsahu antioxidantů dokáže předejít nebo zpomalit poškození pleti způsobeno volnými radikály. Pokožku regeneruje a hydratuje. Vlasům dodává lesk a zlepšuje jejich kvalitu. Je oblíbeným přírodním prostředkem v dentální hygieně – má bělící účinky, bojuje proti paradentóze a zánětu dásní, zabraňuje tvorbě aft. Intenzita účinků kokosového oleje se podpoří kombinací s dalšími vzácnými rostlinnými oleji.  

Hroznový olej
Vitis Vinifera Seed Oil
BIO
Hroznový olej
Vitis Vinifera Seed Oil
BIO
PRODUKT

Tento aromatický olej lisovaný za studena se vyrábí ze semen vinných hroznů. Jako jeden z mála olejů se po lisování rafinuje. Má mírnou jemnou chuť. Vzhledem k jedinečným zdravotním účinkům patří k vysoce ceněným rostlinným olejům. Na výrobu jednoho litru oleje se spotřebuje až 50 kg hroznových jader.  

Klinické studie dokazují, že hroznová jádra obsahují vysoký podíl silného antioxidantu-procyanidinu. Jeho antioxidační účinky jsou 50x silnější než u vitaminu E a 18x silnější než u vitaminu C. Vyšší koncentrace tohoto antioxidantu je přítomna pouze v hroznových jádrech. Dalším významným, přírodním antioxidantem, který se v nich nachází je resveratrol. Tato látka byla objevena v jádrech a slupkách modrých hroznů. Má antibakteriální a antioxidační účinky. Přispívá k zpomalení předčasného stárnutí buněk, má omlazující vliv na pokožku. Obnovuje totiž kolagenová vlákna, co zlepšuje její elasticitu a hladkost.     

Olej z hroznových jader je bohatý také na další účinné látky, jako jsou vitaminy E a C nebo beta karoten. Dodává pokožce potřebnou výživu, uzamyká v ní hydrataci a intenzivně ji regeneruje. Jeho hlavním rysem je schopnost regulovat tvorbu mazu. Proto je vhodný jak pro normální, tak pro mastnou, smíšenou, ochablou, problematickou či stárnoucí pleť. Snadno se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Olej z vinných hroznů se vyskytuje v přípravcích, které slouží k oživení, rozjasnění a zjemnění povadlé pleti.

Meruňkový olej
Prunus Armeniaca Kernel Oil
BIO
Meruňkový olej
Prunus Armeniaca Kernel Oil
BIO
PRODUKT

Za studena lisovaný meruňkový olej se získává z jader rostliny Meruňky obecné (Prunus armeniaca).
Tento olej je specifický skladbou vitaminů B15, B17 a B19, které se nenachází v žádném jiném rostlinném oleji.  Obsahuje také vysoké množství nenasycených mastných kyselin – palmitovou, palmitoolejovou, stearovou, olejovou, linoleovou –, draslík a vitaminy B1, B2, B3, B5, B6, B12, B17, A, C a F.

Meruňkový olej pokožku hydratuje, revitalizuje, utišuje a zvláčňuje. Podporuje tvorbu kolagenu. Působí proti viditelnému stárnutí pleti a předčasné tvorbě vrásek. Výborně se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Pro svou jemnost je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé a dětské. Pomáhá pokožku připravit na slunění a po opalování ji regeneruje.  

Konopný olej
Cannabis Sativa Seed Oil
BIO
Konopný olej
Cannabis Sativa Seed Oil
BIO
PRODUKT

Tento nerafinovaný olej lisovaný za studena má tmavě až světle zelenou barvu a příjemnou oříškovou chuť i vůni. Obsahuje účinnou látku cannabidiol (CBD), která se vyskytuje pouze v konopí, z kterého se vyrábí. Konopný olej má široké spektrum využití a stovky příznivých účinků na lidské zdraví. Aktivně pečuje o pokožku, vlasy, posiluje metabolismus, imunitu i cévy.

Je účinný při léčbě lupénky, suché, citlivé a ekzematické pokožky. V konopném oleji se nachází optimální podíl nenasycených omega mastných kyselin. Ty bojují proti zánětům a alergiím, pokožku silně regenerují, posilují a zvláčňují. Vysoké množství antioxidantů zabraňuje procesu stárnutí a vzniku vrásek.

Olej tlumí nepříjemné svědění a zarudnutí. Napomáhá k rychlejšímu hojení ran, opruzenin a popálenin. Je nekomedogenní. Brání ucpávání pórů a vzniku pupínků přitom pleť hydratuje a harmonizuje produkci kožního mazu. Rychle se vstřebává. Dlouhodobě pokožku ozdravuje, vyhlazuje a navrací jí přirozenou pružnost.
Přirozeně chrání před UV zářením. Je vhodný pro všechny typy pleti.

Bambucké máslo organické
Butyrospermum Parkii Butter
BIO
Bambucké máslo organické
Butyrospermum Parkii Butter
BIO
PRODUKT

Tento multifunkční pomocník, který se také někdy nazývá Shea nebo Karité, pochází z Afriky a získává se z ořechů stromu. Je mimořádně bohaté na vzácné léčivé vosky, rostlinné steroly, nenasycené mastné kyseliny, karoteny, kyselinu skořicovou a vitaminy A, E a F. Svým složením připomíná ochranný film lidské kůže, proto účinně pečuje také dětskou a citlivou pokožku.  

Bambucké máslo poskytuje pokožce dlouhodobou hydrataci a výživu. Zlepšuje její elasticitu, podporuje tvorbu kolagenu. Stimuluje aktivitu kožních buněk, čímž předchází tvorbě vrásek, skvrn, rozšířených pórů a dalších viditelných projevů stárnutí pleti. Chrání před UV zářením, urychluje hojení ran, má protizánětlivé účinky. Doporučuje se při léčbě suché pokožky či lupénky. Jeho antibakteriální vlastnosti se zároveň hodí k ošetření nečisté až aknózní pleti. Jemné aroma obnovuje rovnováhu kůže, zlepšuje její pohodlí a zanechává tělo svěží a voňavé.

Nachází se v produktech:
Kakaové máslo
Theobroma Cacao Seed Butter
BIO
Kakaové máslo
Theobroma Cacao Seed Butter
BIO
PRODUKT

Oficiální název kakaovníku je Theobroma Cacao, tedy pokrm bohů. Kakaové máslo se vyrábí lisováním hmoty získané z plodů kakaovníku. Má krémovou barvu a jemnou kakaovou vůni. Je bohatým zdrojem vitaminu E, minerálů, jako jsou mangan, zinek, měď, teobromin, železo, chrom, hořčík, draslík, omega mastných kyselin 6 a 9 a nasycených mastných kyselin, představujících až 64 % jeho obsahu.

Je silným antioxidantem. Má schopnost pokožku zklidnit, hydratovat a regenerovat. Poskytuje jí kožní kolagen, který zabraňuje tvorbě vrásek a zpomaluje další příznaky stárnutí. Kakaové máslo se v lidovém léčitelství používá k ošetření popálenin, čerstvých jizev, míst po bodnutí hmyzem, suchých rtů, k zmírnění kašle, horečky, malárie či revmatických potíží. Je účinným a jemným přírodním prostředkem podporující léčbu ekzému, dermatitidy a zánětů. Je šetrné k pokožce a pomáhá předcházet striím.

Nachází se v produktech:
BIO Včelí vosk
Cera Flava
BIO
BIO Včelí vosk
Cera Flava
BIO
PRODUKT

Je přírodní látkou jak rostlinného, tak živočišného původu, produkovanou včelami. Obsahuje více než 280 aktivních složek. Mezi nejvýznamnější patří nasycené a nenasycené mastné kyseliny, vitamin A či proteiny. Včelí vosk má mnohostranné využití. V kosmetice se používá na výrobu krémů, mastí, balzámů na rty a dalších produktů-vosk zlepšuje jejich strukturu, dodává jim jemnost a také brání zadržování olejů.

Je známý pro své zklidňující, antioxidační, protizánětlivé a zjemňující vlastnosti. Ulevuje od svědění, vyrovnává vlhkost pleti, regeneruje, urychluje hojení ran. Osvědčil se také v boji s jemnými vráskami. Při jeho nedostatku kůže vysychá, ztrácí pružnost a svědí. Včelí vosk dokáže také stimulovat překrvení a pokožku zahřát.

Dulcia natural používá včelí vosk v bio kvalitě, která zabezpečuje jeho přírodní původ a léčivé účinky.

Přírodní vitamin E
Tocopherol
 
Přírodní vitamin E
Tocopherol

Je nesmírně důležitou látkou s antioxidačními schopnostmi. Jednou z jeho základních funkcí je ochrana buněčných membrán. Vitamin E se rozpouští v tucích, proto je v těle uchováván delší dobu, převážně v kožní tkáni. Má mnoho příznivých účinků – zpomaluje proces stárnutí, regeneruje kožní buňky, redukuje zánětlivé procesy, podporuje proces hojení, zmírňuje výskyt strií, léčí šupinatou a vysušenou pokožku, chrání proti UV záření, zabraňuje tvorbě přebytečného melaninu, čímž snižuje pravděpodobnost výskytu tmavých kruhů pod očima i pigmentových skvrn.

Přírodní Vitamin E, který používáme (Tocopherol), pochází z rostlinných olejů, neobsahuje žádné chemikálie ani rozpouštědla. Jeho pravidelná aplikace navrací pokožce zdravý vzhled. Dobře vyživená, vypnutá, hydratovaná a vyhlazená pleť s vyrovnanou tonalitou a přirozeným jasem působí mladě a vitálně.  

Nachází se v produktech:
Jedlá soda
Sodium Bicarbonate
 
Jedlá soda
Sodium Bicarbonate

Hydrogenuhličitan sodný neboli jedlá soda (soda bicarbona) je bílý krystalický prášek, který se používá ve formulacích přípravků do koupele, na pokožku a vlasy. Redukuje acidobazickou rovnováhu výrobků, v kterých plní funkci brusiva, deodoračního činidla a činidla pro dentální hygienu. Při správném použití a dávkování může pomoct s řadou kožních problémů.

Alkalické sloučeniny a kyseliny, které obsahuje fungují jako přírodní peeling a bělidlo. Soda účinně čistí a pomáhá stahovat póry. Antibakteriální, protizánětlivé a antimykotické vlastnosti snižují výskyt infekcí včetně akné a pupínků.  

Soda zvyšuje hladinu kolagenu. Pomáhá odstraňovat pigmentové skvrny, jizvy, zlepšuje tón pleti. Má alkalické složení. Proto se vždy míchá s dalšími ingrediencemi, aby pokožku nevysušovala.
Jako exfoliant odstraňuje odumřelé kožní buňky. Skvěle vyrovnává pH pokožky. Tím, že pohlcuje bakterie, účinně eliminuje tělesný pach, vznikající pocením.  

Nachází se v produktech:
Extrakt z grepových jader
Citrus Grandis Seed Extract
 
Extrakt z grepových jader
Citrus Grandis Seed Extract

Grepová jádra obsahují vysoký podíl vitaminu C, vitaminy skupiny B, vitamin D, vitamin K, karotenoidy, kyselinu listovou, minerály, jako jsou železo, draslík, mangan a vápník a další účinné látky. Jejich nejvýznamnější složkou jsou bioflavonoidy s výbornými antioxidačními účinky. Fungují jako všestranné přírodní antiseptikum a antibiotikum.

Extrakt se výborně hodí pro aknózní a nečistou pleť. Ošetřuje opary a puchýřky na rtech včetně všech nežádoucích stavů pokožky souvisejících s mikroby. Svým složením zmírňuje tvorbu lupů a svědivost vlasové pokožky. Dobře čistí drobné ranky i bodnutí hmyzem. Posiluje přirozenou imunitu, nastoluje mikrobiologickou rovnováhu tělesných orgánů a tkaniv. Pomáhá při pomalé regeneraci pokožky a podporuje její odolnost vůči vnějším i vnitřním faktorům. Přítomnost vitaminu E dodává pleti pěstěný vzhled.

Rozmarýnový extrakt
Rosmarinus Officinalis Leaf Extract
 
Rozmarýnový extrakt
Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Rozmarýn lékařský (Rosmarinus officinalis) je stále zelený keř. Má hřejivou bylinkovou vůni s dřevitými tóny. Je dobrým zdrojem vápníku, manganu, železa a vitaminu B6. Má antioxidační, protizánětlivé a antimikrobiální vlastnosti.

Zpomaluje stárnutí pokožky. Chrání ji před poškozením, redukuje vrásky, zlepšuje pružnost. Podporuje regeneraci a zmírňuje kožní problémy, jako jsou akné, suchá, popraskaná a podrážděná kůže, lupénka, ekzém či melanom. Hloubkově čistí póry. Má zjemňující a zklidňující účinky. Je vhodný pro všechny typy pleti, zvlášť smíšenou a mastnější. 

Levandule lékařská
Lavandula Angustifolia Oil
 
Levandule lékařská
Lavandula Angustifolia Oil

Levandule (Lavandula angustifolia) je považovaná za královnu léčivých bylin. Její název je odvozen od latinského slova „lavare“, což znamená „mýt“. Římané ji kvůli uklidňující vůni a antiseptickým vlastnostem přidávali do koupele, šatníku, oblečení, a dokonce i vlasů. Další léčivé schopnosti levandule popisuje ve svém lékopisu Materia Medica řecký lékař, lékárník a botanik, Pedanius Dioscorides. Levandule začala být v kosmetice oblíbená až ve dvacátých letech minulého století. Její mimořádně rychlé hojivé účinky popularizoval francouzský chemik Gattefossé, který je také tvůrcem aromaterapie.  

Levandule se pěstuje za účelem výroby oleje. Ten se získává z levandulových květů pomocí destilace. Olej je bohatý na estery a alkoholy. Má širokospektrální využití. Klinické studie uvádějí, že levandule pomáhá při léčbě neurologických potíží, jako jsou úzkostní porucha, nespavost, deprese, porucha koncentrace. Zlepšuje paměť, navozuje pocit vnitřní pohody. Tlumí bolesti hlavy a spodní části zad, také bolesti způsobené syndromem karpálního tunelu, menstruací nebo artritidou.

Má silné antiseptické a protizánětlivé účinky. Ošetřuje modřiny, kousnutí hmyzem, popáleniny včetně spálení sluncem. Urychluje hojení ran. Pečuje o regeneraci kožních buněk. Levandule se hodí především pro aknózní, psoriatickou, citlivou, suchou a namáhanou pleť.  

Nachází se v produktech:
Čajovníkový olej – Austrálie
Melaleuca Alternifolia Oil
 
Čajovníkový olej – Austrálie
Melaleuca Alternifolia Oil

Silice je také známá pod názvem Tea tree oil. Získává se parní destilací z listů čajovníkového stromu (Melaleuca alternifolia) pocházejícího z Austrálie. Účinně odstraňuje bakterie, houby a viry. Vykazuje silné antiseptické a antioxidační účinky. Urychluje hojení ran včetně popálenin. Potlačuje krvácení. Má protizánětlivé schopnosti. Je považována za přírodní antibiotikum.

Olej udržuje pokožku zdravou, hladkou, pružnou a čistou. Regeneruje kožní buňky. Zpomaluje přirozený proces stárnutí. Léčí suchou, ekzematickou a psoriatickou kůži. Ulevuje od svědění a podráždění. Bojuje proti infekcím. Zmírňuje bolest, zarudnutí a otoky. Jako antiseptikum snižuje produkci kožního mazu, a tím zabraňuje tvorbě akné i lupů. Dokonce ničí vši a hnidy.

Čajovník stimuluje imunitní systém. Zlepšuje krevní oběh, zastavuje kašel a bolest hlavy, uvolňuje dýchací cesty. Jeho aroma navozuje pocit klidu.

Pentylen Glycol ECO Green+
Pentylen Glycol
 
Pentylen Glycol ECO Green+
Pentylen Glycol

Složka vážící vodu funguje v kosmetice jako hydratační složka, pokožku změkčující složka. Napomáhá aktivním látkám proniknout do pokožky.

Další hlavní výhodou pentylenglykolu je, že na rozdíl od „klasického alkoholu“ nemá ani při vyšších dávkách sušící účinek. Pentylene glycol je vynikající pomocník při maceraci bylinek. Nevysušuje jako klasický alkohol a díky svým vlastnostem vyluhuje z bylinek látky rozpustné ve vodě i v tucích.

Přípravek Pentylene Glycol zároveň pomáhá bránit růstu mikroorganismů na pokožce. Je rozpustný ve vodě, slouží jako solubilizátor a je bezbarvý a bez zápachu.

Pentylenglykol se vyrábí z bagasy z cukrové třtiny a kukuřičného klasu, má certifikaci Ecocert Cosmos a NATRUE. Zdroje pro jeho výrobu nejsou získávány z GMO surovin.

Velmi důkladným způsobem jsme vybírali materiály obalů ve kterých se ukrývají naše přírodní zázraky, aby se žádným způsobem neovlivnila jejich kvalita a právě naopak, aby byly co nejvíce ochráněny před poškozením zvenčí . Tak jako při výrobním procesu velmi přísně přihlížíme k vlastnostem každé složky a naše vzácné ingredience zahříváme na velmi nízkých teplotách, tak důraz klademe i při dávkování. Obaly plníme vždy zcela studeným obsahem.

obal PCR plast  

TUBA je vyrobena z recyklovaného Polypropylen (PP)
Polypropylen a HDPE jsou nejzdravější možností v rámci používání plastů a nejsou známy žádné informace o tom, že by cokoli uvolňovaly do obsahu. Je to pevný a houževnatý materiál odolný vůči teplu, nepropustný pro vlhkost, světlo, odolný vůči tukům a olejům, má všestranné použití.

obal papír

Papírový vnější obal - 100% recyklovaný papír
Naše nové produkty již balíme do plně recyklovatelného papíru.  Plní funkci ochrany vnějšího obalu a také estetickou úlohu. Můžete jej použít pro tvůrčí činnost v domácnosti, například vystřihnout si pěknou krajku nebo ji vymalovat. Nepotřebný obal odhoďte do modré sběrné nádoby na papír.

Chcete se dozvědět více o naší bezodpadové ekologické filozofii?
Navštivte prosím naši stránku naše odpověď přírodě.

Obaly jsou plně recyklovatelné resp. znovu použitelné.  Tak moc prosíme RECYKLUJTE!

Lenka
Star Star Star Star Star
08.07.2024

úžasná mastička :) pomáha naozaj pri najrôznejších kožných problémoch.

Katarína
Star Star Star Star Star
27.06.2024

Používam pre 6r. dcérku na urýchlenie hojenia kiahni. Úžasné pomáha. Účinok je niekoľko násobne lepší než maste, ktoré jej predpisa ma kiahne kožná lekárka. Táto zinkova mastička je nas novy poklad, ktorý doma máme.

Laura
Star Star Star Star Star
13.05.2024
Mastička je skvelá pre tých, ktorých napríklad trápia červené bodky a vyrážky po holení v oblasti bikín. Pokožku krásne ukľudní a nevzniknú tak zapálené miesta. Manželovi pomohla v liečbe ekzému.
Kristína
Star Star Star Star Star
09.05.2024
Za mňa úplne ideálna mastička na všetky kožné problémy s prekrásnou vôňou.
Ina
Star Star Star Star Star
26.03.2024
Perfektná mastička na akné, zapareniny a iné neduhy ... nesmie u nás chýbať :-)

Přidat hodnocení

Celkové hodnocení:*
   star star star star star
Jméno:*
Email:*
Phone number:
Vaše hodnocení:*
Doporučili by st tento produkt svým známým:*
Monika
12.02.2016
Dobrý Lucka dnes som si kúpila zink.mastičku V bio obchode môžem si natierať aj celú tvár na noc? Inak sa veľmi teším že už môžem nakupovať aj v obchode v ba vašu top kozmetiku. Ďakujem Monika
Dobrý deň Monika, áno, môžete si zinkovou mastičkou natierať celú tváričku, krk aj dekolt :-) Netreba to velmi prehánať, teda nie na každodennú strarostlivosť, lebo by Vám mohla pleť vysušiť viac ako by sme chceli. Tak 3 max 4 x do týždňa je v poriadku. Lokálne keď treba, tak sa môže dať toľko koľko treba...aj niekoľko krát denne. Veľmi veľmi pekne ďakujeme za Vašu podporu a dúfam, že sa budeme dlho ľúbiť :-) Krásny deň Vám želám, Lucia
jana
22.11.2015
Aky je zásadný rozdiel medzi touto a verziou pre deti?
Dobrý deň prajem, rozdiel medzi mastičkami je len v esenciálnych olejoch. Detská mastička obsahuje len veľmi malilinké množstvo levanduľového oleja a druhá zinková obsahuje aj olej z čajovníka a väčší obsah levandule. Obe sú ale veľmi účinné, detská je jemnejšia...aby náhodou destská kožička nezareagovala na esenciálne oleje. Krásny večer prajem, Lucia

Přidat otázku

Jméno:*
Email:*
Phone number:
Vaše otázka:*

Typ pleti

DM produkt
Všechny typy pleti

Výrobek pěkně sedí všem typům pleti. Nezpůsobuje nadměrné maštění ani nevysušuje pokožku. Je jemný a něžný i k vysoce senzitivní pokožce.

Vlastnosti

Regenerační

Tělo příjemně zrelaxuje a dobije chybějící energií. Uvolní fyzické i psychické napětí a postupně nastartuje ozdravné procesy.

Zklidňující

Citlivou a podrážděnou pokožku něžně zklidní a zregeneruje. Hojí podráždění, snižuje zarudnutí, přičemž pomáhá zachovávat na pokožce přirozený ochranný film.

Ošetřující

Ideální doplněk každé domácí lékárničky z léčivých darů naší přírody. Napomáhá hojení a působí aktivně protizánětlivě. Podrážděnou pokožku krásně zklidňuje a regeneruje. Díky antibakteriálním složkám podporuje léčebný proces.

Pro maminky a děti

Dětská pleť je citlivější, jemnější a mnohem propustnější než pokožka nás dospělých. Kosmetika DULCIA natural je určena pro miminka od jejich prvních dnů, protože jejich pokožku něžně láska a ošetřuje čistě přírodními esenciálními oleji nejvyšší kvality. Podporuje správné funkce kůže a zároveň působí blahodárně zklidňujícím způsobem. Něžnou péči si kromě dětí zaslouží i jejich maminky, a tak jsou všechny dětské krémy vhodné i pro citlivou a namáhanou pleť dospělých.

Pro muže

Mužská pokožka se od ženské výrazně liší a vyžaduje i specifickou péči. Je o 20% hrubší a hutnější, a tedy obsahuje mnohem více mazových žlázek. V mladém věku se to projevuje výraznějším maštěním a nedokonalostmi pleti, proto se v péči třeba zaměřit zejména na čištění. Vlivem častého holení je citlivější a může mít sklon k zarudnutí a zánětlivým procesům. Pánské vrásky díky testosteronu nastupují později. No po 40cítce s ubývajícím testosteronem klesá i obsah kolagenu a vody v pokožce. Tehdy je třeba se zaměřit zejména na hydrataci pleti.