Dárek - Tělový peeling s magnesiovou solí Maximize

Dárek - Tělový peeling s magnesiovou solí

Limitovaná séria - nepredajné

Více informací

444120

0 Kč


Milé dámy,
pripravili sme si pre vás na toto sychravejšie obdobíčko voňavučký, regeneračný a veľmi dôležitý  D A R Č E K pre našu pokožku.

Telový píling s magnéziovou soľou (60g)

- pomáha doplniť chýbajúce minerály v tele
- má výrazné proti bakteriálne účinky
- napomáha pri detoxikácii tela
- urýchľuje regeneráciu organizmu

Horčík /inak povedané Magnézium/  predstavuje akúsi hubku, ktorá udržiava pokožku hydratovanú, preto je výnimočný v boji so suchou pokožkou, ale aj problematickou a nadmerne mastnou pokožkou.

Náš T I P
Aromaterapeutické soľné kúpele LEVANDUĽA / SMREK_EUCALYPTUS + telový píling s MAGNÉZIOVOU SOĽOU = D O K O N A L Ý   W E L L N ES vo vlastnej kúpeľni 

D A R Č E K ???? vám pribalíme ku každej objednávočke, ktorá bude obsahovať 2 a viac DULCIA krémikov…. do rozdania zásob….  

Vaša DULCIA ????

Použitie: Tento nádherne voňavý píling použite 2-3x do týždňa. Jemne pokožku vymasírujte, nechajte pôsobiť a potom zmyte. Pokožku tela nechajte len prirodzene vyschnúť (nešúchajte uterákom) a tak dajte priestor, aby sa horčík krásne vstrebával do voňavej a jemnej pokožky ešte niekoľko hodín. Nemusíte použiť žiadny telový krém, nakoľko píling zanechá pokožku hydratovanú a premastenú.

97.0%
složek je z bioprodukce
100% prírodný produkt zo Slovenska
Název
INCI
BIO
Bambucké máslo organické
Butyrospermum Parkii Butter
BIO
Bambucké máslo organické
Butyrospermum Parkii Butter
BIO
PRODUKT

Tento multifunkční pomocník, který se také někdy nazývá Shea nebo Karité, pochází z Afriky a získává se z ořechů stromu. Je mimořádně bohaté na vzácné léčivé vosky, rostlinné steroly, nenasycené mastné kyseliny, karoteny, kyselinu skořicovou a vitaminy A, E a F. Svým složením připomíná ochranný film lidské kůže, proto účinně pečuje také dětskou a citlivou pokožku.  

Bambucké máslo poskytuje pokožce dlouhodobou hydrataci a výživu. Zlepšuje její elasticitu, podporuje tvorbu kolagenu. Stimuluje aktivitu kožních buněk, čímž předchází tvorbě vrásek, skvrn, rozšířených pórů a dalších viditelných projevů stárnutí pleti. Chrání před UV zářením, urychluje hojení ran, má protizánětlivé účinky. Doporučuje se při léčbě suché pokožky či lupénky. Jeho antibakteriální vlastnosti se zároveň hodí k ošetření nečisté až aknózní pleti. Jemné aroma obnovuje rovnováhu kůže, zlepšuje její pohodlí a zanechává tělo svěží a voňavé.

Nachází se v produktech:
Mandlový olej
Prunus Amygdalus Dulcis Oil
BIO
Mandlový olej
Prunus Amygdalus Dulcis Oil
BIO
PRODUKT

Je lisovaný ze semen mandloně sladké, subtropické dřeviny s bílými až jemně růžovými květy. Má tmavě žlutou barvu a jemnou oříškovou chuť. Olej obsahuje vitamin A, vitamin E, zinek, železo, křemík, vápník, hořčík, draslík, sodík, mangan, selen, chrom, fosfor a lecitin. Dále kyselinu linolovou, olejovou, kristovou a palmitovou, sacharózu a asparagin.

Svým složením připomíná skladbu lidské kůže, proto je vhodný pro všechny typy pleti včetně dětské. Rychle se vstřebává, neucpává póry, nezanechává pocit mastnoty a nevyvolává alergické reakce.
Zvlášť přispívá suché a citlivé pleti, antibakteriálními účinky zmírňuje akné. Koncentrované množství vitaminu E dokáže účinně ošetřovat spáleniny sluncem, stárnoucí pokožku a jizvy. V alternativní medicíně se s oblibou využívá při léčbě ekzémů a lupénky.  

Magnéziová sůl
Magnesium Sulfate
 
Magnéziová sůl
Magnesium Sulfate

Magnéziová sůl neboli síran hořečnatý, hořká či epsomská sůl je anorganická sloučenina. Tvoří ji hořčík, kyslík a síra. Byla objevena v roce 1806 v hořkém slaném pramenu ve městě Epsom v anglickém hrabství Surrey, odkud se původně získávala. Má podobný vzhled jako stolní sůl. Vyznačuje se však výraznou hořkostí, pro kterou je nepoživatelná.

Poskytuje řadu zdravotních výhod. V tradiční medicíně se využívá jako přirozený zdroj hořčíku a projímadlo. Ve formě koupelové soli potlačuje křeče, chronické i akutní bolesti svalů a pohybového aparátu, snižuje otoky, ulevuje od příznaků artritidy. Dostatek hořčíku pomáhá zlepšovat kvalitu spánku a odbourávat stres.  

V kosmetice se přidává do přípravků určených pro tělo i vlasy. Funguje jako přírodní exfoliant. Šetrně masíruje pokožku, kterou prokrvuje a zároveň odstraňuje odumřelé buňky. Jako vlasový kondicionér zvyšuje objem vlasů. Protizánětlivé vlastnosti síranu hořečnatého pomáhají léčit akné a urychlovat proces hojení.   

Mandlový prášek
Prunus Amygdalus Dulcis Shell Powder
 
Mandlový prášek
Prunus Amygdalus Dulcis Shell Powder

Mikronizované skořápky z mandlí jsou považované za inovativní bio materiál a udržitelnou alternativu mikroplastů. Prášek má jemnou texturu a světle hnědou barvu. Vyrábí se ze sladkých mandlí prvotřídní kvality, které procházejí procesem sušení, mletí, prosévání a ozařování. S oblibou se využívá v kosmetice, potravinářství, při výrobě průmyslových směsí, materiálů, aktivního uhlí a samostatných výrobků.   

V kosmetice představuje přírodní exfoliant. Přidává se do tuhých i tekutých mýdel, čistící kosmetiky a peelingů. Mandlové skořápky vykazují jemný abrazivní účinek. Pokožku hloubkově čistí, zbavují ji odumřelých kožních buněk. Zároveň stimulují krevní oběh a zvyšují celkovou vitalitu organismu.

Šťáva z aloe vera
Aloe Barbadensis Leaf Juice
BIO
Šťáva z aloe vera
Aloe Barbadensis Leaf Juice
BIO
PRODUKT

Aloe pravá (Aloe vera, Aloe barbadensis) je jedna z nejuniverzálnějších léčivek. Její terapeutické vlastnosti využívali již před šest tisíci lety starověcí Egypťané. Je součástí tradiční čínské, arabské a indické medicíny. V jejich listech se nachází přes dvě stě aktivních látek včetně dvaceti minerálů, dvaceti aminokyselin, dvanácti vitaminů a enzymů.

Šťáva má zklidňující a protizánětlivé účinky. Používá se k ošetření jizev, popálenin a k hojení ran. Chrání před UV zářením. Látka aloin, která je v aloe obsažena, blokuje až 30 % ultrafialových paprsků. Vysoké množství vitaminů, cholinu a kyseliny listové poskytují pokožce skvělou ochranu před volnými radikály, které způsobují viditelné projevy předčasného stárnutí. Enzymy zas pomáhají regenerovat kožní buňky a podporují zdravý vzhled pokožky.

Aloe vera absorbuje aktivní látky až do sedmi vrstev kůže. Díky této kapacitě stimuluje fibroblastové buňky produkující kolagen. Pokožku účinně zvlhčuje. Navíc pracuje jako efektivní čistící a detoxikační činidlo, odstraňující odumřelé buňky a toxiny z pórů. Má také antimikrobiální vlastnosti. Zastavuje množení bakterií a plísní. Při pravidelné aplikaci výrazně sníží hloubku vrásek a zvýší elasticitu kůže v důsledku zvýšené tvorby kolagenu. 

Mandlový vosk
Prunus Amygdalus Dulcis Oil – Hydrogenated Vegetable Oil
 
Mandlový vosk
Prunus Amygdalus Dulcis Oil – Hydrogenated Vegetable Oil

Tento vosk se získává z panenského mandlového oleje lisovaného za studena. Má tuhou konzistenci. Je skvělou alternativou včelího vosku. Tím, že je vyroben z mandlového oleje, zachovává jeho složení i vlastnosti.

Výborně hydratuje, vyživuje, regeneruje. Pokožku zvláčňuje a zlepšuje její pružnost. Dobře se absorbuje a roztírá. S oblibou se přidává do tuhých mýdel, krémů, vlasových přípravků nebo balzámů na rty, kterým dodává hladkou a příjemně krémovou konzistenci. Je určen především pro suchou a citlivou pleť.

Xantanová guma
Xanthan Gum
 
Xantanová guma
Xanthan Gum

Xantanová guma je přírodní polysacharid získaný kvašením cukru. Má formu prášku. Slouží jako pojivo, zahušťovadlo, stabilizátor a činidlo zvyšující viskozitu a trvanlivost produktů. Pracuje jako zahušťovací formulace, která přetváří tekutinu na gel. Zároveň zabezpečuje dobrou roztíratelnost přípravku.

Nezpůsobuje žádné alergie ani jiné nežádoucí reakce. Xantanová guma pokožku hydratuje, zpevňuje a zvyšuje její pružnost. Je ideální pro suchou a šupinatou pleť.

Eukalyptus silice
Eucalyptus Globulus Leaf Oil
 
Eukalyptus silice
Eucalyptus Globulus Leaf Oil

Blahovičník kulatoplodý neboli eukalyptus je rychle rostoucí stálezelený strom původem z Austrálie. Olej se vyrábí z jeho čerstvých listů parní destilací. Obsahuje cineol, flavonoidy, třísloviny a hořčiny. Je bezbarvý, má výrazné, sladké dřevité aroma. Vykazuje repelentní a antibakteriální vlastnosti. Pomáhá při léčbě nachlazení, kašle, chřipky, horečky, bronchitidy, nemocí dýchacích a močových cest, astmatu, zánětu nosu a hrtanu či cukrovky. Snižuje bolest kloubů a svalů. Chrání zuby před kazy a paradentózou. Je tradičním lékem, který potlačuje kožní infekce. Urychluje proces hojení ran a popálenin. Eukalyptus posiluje imunitu celého těla. Jako inhalační činidlo působí stimulačně. Uvolňuje dýchací cesty, zlepšuje koncentraci. Ulevuje od bolesti hlavy a ničí choroboplodné zárodky v ovzduší. Jeho osvěžující, chladivá vůně se využívá také při výrobě parfémů.

Kosmetické přípravky s obsahem eukalyptu udržují pokožku v dobré kondici. Silice se přidává především do mýdel, čistící kosmetiky, tonerů, zvlhčovačů, pleťových a tělových vod, balzámů, krémů a sprchových gelů. Mají širokospektrální účinek a poskytují tyto výhody:

  • Protizánětlivý a antibakteriální
    Zabraňují vzniku bakteriálních infekcí a kožních zánětů. Zklidňují podrážděnou, svědící, začervenalou, zanícenou a suchou pokožku.
  • Antiseptický
    Léčí akné, psoriázu nebo ekzém.
  • Antioxidační
    Antioxidanty chrání pokožku před nežádoucími vlivy životního prostředí a zpomalují přirozený proces stárnutí. Odstraňují odumřelé kožní buňky. Zvyšují produkci kolagenu. Pokožku vyhlazují, hydratují, zjemňují, zpevňují a odstraňují tmavé skvrny.  
  • Antivirový
    Inhibují výskyt virů.
  • Antifungální
    Předchází plísňovým infekcím.
  • UV ochrana
    Chrání kůži před nežádoucím vlivem slunečního záření.


Čistící, zklidňující a omlazující schopnosti eukalyptového oleje dodají pokožce potřebnou sílu a vitalitu.

Levandule lékařská
Lavandula Angustifolia Oil
 
Levandule lékařská
Lavandula Angustifolia Oil

Levandule (Lavandula angustifolia) je považovaná za královnu léčivých bylin. Její název je odvozen od latinského slova „lavare“, což znamená „mýt“. Římané ji kvůli uklidňující vůni a antiseptickým vlastnostem přidávali do koupele, šatníku, oblečení, a dokonce i vlasů. Další léčivé schopnosti levandule popisuje ve svém lékopisu Materia Medica řecký lékař, lékárník a botanik, Pedanius Dioscorides. Levandule začala být v kosmetice oblíbená až ve dvacátých letech minulého století. Její mimořádně rychlé hojivé účinky popularizoval francouzský chemik Gattefossé, který je také tvůrcem aromaterapie.  

Levandule se pěstuje za účelem výroby oleje. Ten se získává z levandulových květů pomocí destilace. Olej je bohatý na estery a alkoholy. Má širokospektrální využití. Klinické studie uvádějí, že levandule pomáhá při léčbě neurologických potíží, jako jsou úzkostní porucha, nespavost, deprese, porucha koncentrace. Zlepšuje paměť, navozuje pocit vnitřní pohody. Tlumí bolesti hlavy a spodní části zad, také bolesti způsobené syndromem karpálního tunelu, menstruací nebo artritidou.

Má silné antiseptické a protizánětlivé účinky. Ošetřuje modřiny, kousnutí hmyzem, popáleniny včetně spálení sluncem. Urychluje hojení ran. Pečuje o regeneraci kožních buněk. Levandule se hodí především pro aknózní, psoriatickou, citlivou, suchou a namáhanou pleť.  

Nachází se v produktech:
Esenciální olej bergamot
Bergamot Fruit Oil
 
Esenciální olej bergamot
Bergamot Fruit Oil

Olej se získává ze slupek plodů stálezeleného stromu citroníku bergamotového (Citrus aurantium bergamia) lisováním za studena. Poprvé byl vyroben v italském městě Bergamo v Lombardii, z čeho je odvozen i název stromu. Má světle žlutou nebo světle zelenou barvu a svěží, příjemně sladkou, citrusově květinovou vůni. Obsahuje více než tři sta sloučenin. Je oceňován pro uklidňující vůni a širokou škálu využití. Přidává se do parfémů, toaletních vod, je součástí kosmetických přípravků pro osobní péči, ochucuje se ním čaj, jídlo, pití a má terapeutické schopnosti. V tradiční medicíně se ním léčila vysoká horečka, střevní paraziti, a dokonce i malárie.

Silice vykazuje chladící, uklidňující a osvěžující účinky. V aromaterapii se aplikuje jako tonikum pro nervový systém. Aroma bergamotu potlačuje úzkost, smutek, depresi, stres, únavu, napětí či bolesti hlavy.  

Jako součást kosmetických formulací pomáhá vyrovnávat produkci kožního mazu a sjednocovat tón pleti. Antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti pokožku čistí a jemně ošetřují. Olej redukuje tvorbu akné. Potlačuje vznik ekzému, psoriázy, plísňových infekcí a dalších kožních problémů. Snižuje produkci melaninu, čímž upravuje vzhled tmavých jizev, strií či pigmentových skvrn. Utišuje podrážděnou pokožku. Urychluje proces hojení, regeneruje kožní buňky. Pomáhá zastavovat viditelné projevy stárnutí a také celulitidu.

Přidat hodnocení

Celkové hodnocení:*
   star star star star star
Jméno:*
Email:*
Phone number:
Vaše hodnocení:*
Doporučili by st tento produkt svým známým:*

Přidat otázku

Jméno:*
Email:*
Phone number:
Vaše otázka:*

Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Více o cookies.
ZAVŘÍT