Letní hydratační krém - PERLEŤ Maximize

Letní hydratační krém - PERLEŤ

Nádherně jemný lehoučký krém bude vaši pokožku po celý den hydratovat a chránit. Výrazně hydratační a výživné vlastnosti této limitky jsou pramenem mládí a regenerace pokožky. Pokud jste se ještě opálit nestihli, krém vytvoří efekt jemného opálení ... a pokud Vás už sluníčko opálilo, tak krém Vaši barvu zvýrazní a dodá jí perleťový efekt.

Více informací

2 hodnocení

102035

  • Všechny typy pleti
  • Hydratační
  • S okamžitým efektem

317 Kč


Nádherně jemný lehoučký krém bude vaši pokožku po celý den hydratovat a chránit. Magický krém vytvoří dojem jemného opálení, zvýrazní barvu pleti a dodá jí perleťový nádech. Infuze zlatého a platinového efektu pro dokonalou pokožku. Vyrobený speciálně pro zvýraznění krásné pokožky, dodá překrásný jas tam, kde ho toužíte mít. Výrazně hydratační a výživné vlastnosti jsou pramenem mládí a regenerace pokožky.

Pokud jste se ještě opálit nestihli, křemíku vytvoří efekt jemného opálení. Pokud Vás už sluníčko stihlo pohladit, tak tento krém Vaši barvu zvýrazní a dodá jí perleťový efekt. Letní hydratační krém se hodí pro každý typ pokožky. Suchou pokožku dokáže do hloubky hydratovat, vyhlazovat a díky své vynikající vstřebatelnosti a schopnosti regulovat kožní maz je vhodný i na péči o mastnou pleť. Nezanechává na pleti mastný film, výborně penetruje do hlubokých vrstev pokožky.
Formulace obsahuje oleje, které jsou svou strukturou velmi podobné lidskému kožnímu mazu. Krém pomáhá regeneraci pokožky ale hlavně má velmi silné hydratační schopnosti a vyznačuje se schopností udržovat přirozenou vlhkost v pokožce. Je účinný přírodní prostředek který ochraňuje pokožku před škodlivým UV-zářením. Obsahuje vysoké množství vitamínu E a provitamínu B5. Kombinací vitaminem dosahuje krém antioxidační schopnosti, které jsou potřebné pro ochranu buněk. Zpomalují proces stárnutí buněk a tkání, podporují regeneraci buněk. Vykazuje protizánětlivé a zklidňující účinky, účinně vážou na sebe vodu a napomáhají optimalizaci funkcí pokožky, zlepšuje regeneraci pokožky zrychlením metabolismu buněk a stimulováním jejich obnovy. Pomáhá uklidnit pokožku po opalování, je to vynikající krém na letní období.

Aktivní látky:

Růžová voda - nádherně, omamně voňavý destilát z růže damašské má především silné antibakteriální účinky, výborně kůži hydratuje, desinfikuje a zabraňuje zánětlivým procesům, stimuluje regenerační procesy. Účinně pomáhá i na spálenou pokožku od slunce.  

Jojobový olej - Svou strukturou velmi podobný lidskému kožnímu mazu, má protizánětlivé účinky, pomáhá regeneraci pokožky, ale hlavně má velmi silné hydratační schopnosti a vyznačuje se schopností udržovat přirozenou vlhkost v pokožce. Má dokonce přirozený ochranný UV filtr 3 - 4. Olej se do pokožky výborně vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Je to naprosto přirozený olej, který nevyvolává alergické reakce a proto je vhodný i pro citlivou pokožku.

Kokosový olej frakcionovaný - "suchý" olej, bohatý na mastné kyseliny a hydratační prvky. Vytváří mimořádně jemný pocit na pokožce, bez mastného filmu. Olej zlepšuje pronikání aktivních látek do pokožky, například esenciálních olejů nebo bylin.

Pantenol - hydroskopická složka, která účinně váže na sebe vodu a napomáhá optimalizaci funkcí pokožky. Pomáhá udržovat kůži vlhkou a hladkou, stimuluje tvorbu nových buněk, urychluje průběh hojivých procesů, působí na pokožku uklidňujícím způsobem. Vynikající pro pokožku opálenou od slunce, ochraňuje pleť před spálením sluncem.

Ovesný hedváb - má zázračnou schopnost doslova rozzářit pleť. Absorbuje přebytečný maz z pokožky. Obsahuje množství antioxidantů a beta glukan, které napomáhají obnovovat kožní buňky a produkci vlastního kolagenu v pleti.
Vitamín E - je silný antioxidant, pomáhá chránit pokožku před poškozením UV zářením, jakož i zlepšit strukturu kůže a vlhkosti. Podporuje obranyschopnost pleti, bojuje se symptomy stárnutí pleti - umí zlepšovat její strukturu, vyhlazovat ji, zvyšovat její elasticitu, redukovat vrásky a je prevencí před vznikem tzv. stařeckých skvrn. Tento vitamín je obzvláště vhodný pro použití během léta, protože chrání pokožku před účinky UV záření.

Minerální slída (mica) - zajišťuje rozjasnění a tonizační efekt. Je to přírodní minerál, který je umletý na jemný prášek. Podle druhu minerálu dosahujeme žádaný barevný efekt a odlesk. Esenciální oleje - originální směs esenciálních olejů pokožku nejen provoní ale dodá jí svěžest a jas. Kromě toho pozitivně ovlivňuje náladu, působí povzbudivě a radostně.

Textura: Jemně nadýchaná konzistence zahalí pokožku jemným hedvábným pocitem a jeho omamná svěží vůně Vás odnese do světa plného slunce a radosti.

Použití: Přiměřenou vrstvu krému rozetřete na pokožku těla a dekoltu.

Náš tip: Tento krém barevně tónuje pleť, je vhodný pro zvýraznění kontur obličeje. Naneste malé množství na lícní kosti, čímž zvýrazníte linie obličeje a rozzáříte její kontury.

Obsah: 50 ml

75.8%
složek je z bioprodukce
100% prírodný produkt zo Slovenska
Název
INCI
BIO
Růžová voda
Rosa Damascena Flower Water
BIO
Růžová voda
Rosa Damascena Flower Water
BIO
PRODUKT

Damašská růže se už od starověku využívala pro své terapeutické, nutriční a aromatické vlastnosti. Růžový hydrolát neboli voda či hydrosol vzniká při parní destilaci růžového oleje. Obsahuje více než sto aktivních sloučenin.

Vykazuje silné antiseptické a antibakteriální účinky. Pokožku čistí, stahuje póry, snižuje produkci kožního mazu, zabraňuje vzniku zánětů. Lze ji použít jako toner pro mastnou a aknózní pleť. Výborně zvlhčuje a okamžitě revitalizuje. Proto se s oblibou přidává do pleťových sér nebo hydratačních přípravků.

Hydrolát je bohatý na antioxidanty. Chrání buňky před oxidačním stresem. Pomáhá pokožce udržet mladistvý a zdravý vzhled. Obsahuje vitaminy a minerály, které hrají klíčovou roli při syntéze kolagenu a elastinu. Má zklidňující schopnosti. Ošetřuje podrážděnou, zarudnutou, zanícenou i ekzematickou pokožku. Jeho příjemná vůně uvolňuje mysl a zlepšuje náladu.  

Nachází se v produktech:
Jojobový olej
Simmondsia Chinensis Seed Oil
BIO
Jojobový olej
Simmondsia Chinensis Seed Oil
BIO
PRODUKT

Většinou se jojobový olej zařazuje k rostlinným olejům, ve skutečnosti však představuje kapalný vosk s vysokým podílem blahodárně působících nenasycených mastných kyselin a vitaminu E. Získává se z bílých jader keře jojoby čínské (Simmondsia chinensis) lisováním za studena.

Jojobový olej patří k nejvzácnějším rostlinným olejům a bývá nazýván „tekutým zlatem“. Obsahuje totiž velké množství pěstících a výživných látek, které snadno pronikají do hloubkových vrstev kůže. Má všestranné využití a je vhodný pro každý typ pokožky. Lehce se vstřebává, aniž by zanechal mastný film. Svým složením připomíná skladbu kožního mazu, proto výborně udržuje a obnovuje přirozenou hydrataci.

Obnovuje pleťové buňky, vyrovnává pH, léčí akné. Pokožku vyhladí, ošetří a hloubkově regeneruje.
Má protizánětlivé a antioxidační účinky, které zpomalují stárnutí, pleť vyrovnávají a vypínají. Jojobový olej disponuje ochranným UV-filtrem 3 až 4, který přirozeně chrání před slunečnými paprsky.

Kokosový olej frakcionovaný
Caprylic/Capric Triglyceride (from Cocos Nucifera Oil)
 
Kokosový olej frakcionovaný
Caprylic/Capric Triglyceride (from Cocos Nucifera Oil)

Vyrábí se frakční destilací přírodního kokosového oleje. Má tekutou, lehkou a stabilní konzistenci. Je bezbarvý, bez zápachu a nezanechává skvrny. Je vydatným zdrojem mastných kyselin, především kaprylové a kaprinové, které mají silné antivirové a antibakteriální vlastnosti.

Frakcionovaný kokosový olej se výborně vstřebává, čímž zlepšuje pronikání aktivních látek do pokožky. Má zklidňující, zjemňující a vyhlazující účinky. Nezanechává pocit mastnoty a neucpává póry. Hodí se pro smíšenou a mastnou pleť. S oblibou se používá při maceraci – je rozpustný ve všech éterických olejích.  

Olivový emulgátor
Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate
 
Olivový emulgátor
Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate

Emulgátor neboli zahušťovadlo umožňuje homogenní promíchaní látek v emulzi. Proto se používá k propojení olejové (máslové) a vodní (voda, hydrolát, květová voda) složky, z kterých se vyrábí tzv. dvoufázové krémy nebo tělová mléka.  

Olivový emulgátor Olivem 1000 s certifikací Ecocert 100 % je přírodním zahušťovadlem té nejvyšší kvality. Získává se z olivového oleje, čímž si zachovává jeho kvality. Přípravky, které ho obsahují vynikají jemností a pokožce poskytují dlouhodobou výživu a hydrataci. Olivem 1000 neucpává póry a je hypoalergenní.

Nachází se v produktech:
Ovesný lipidový olej
Avena Sativa Kernel Oil
 
Ovesný lipidový olej
Avena Sativa Kernel Oil

Olej se vyrábí z jader divokého ovsa (Avena sativa). Jde o 100% přírodní produkt bez geneticky modifikovaných organismů, který v kosmetických formulacích působí jako emulgátor a změkčovadlo. Má lehkou konzistenci. Je čirý, s jasně žlutým až hnědým zbarvením a mírným ovesným aroma.

Obsahuje vysoký podíl biologicky aktivních látek, především antioxidanty, esenciální mastné kyseliny, vitamin E, fosfolipidy, tokoferoly, saponiny. Má antioxidační, protizánětlivé a zvlhčující vlastnosti. Posiluje přirozenou kožní bariéru. Zastavuje viditelné projevy stárnutí. Pokožku hydratuje, zklidňuje, vyživuje a vyhlazuje. Navrací jí pružnost, hebkost a jemnost. Olej se snadno a hloubkově vstřebává, aniž by zanechával mastný film. Opravuje poškozenou kůži. Pomáhá léčit  psoriázu, dermatitidu nebo ekzém.

Nezpůsobuje žádná podráždění. Hodí se pro všechny typy pleti, zvlášť citlivou, dětskou, suchou a šupinatou.

                                                                                             

Panthenol – provitamin B5
Panthenol
 
Panthenol – provitamin B5
Panthenol

Kyselina pantothenová (kyselina D-pantothenová, vitamin B5) je vitaminem rozpustným ve vodě. Spoluvytváří metabolismus všech živin v těle. Nachází se téměř ve všech potravinách, z čeho je odvozen i jeho název-řecké slovo „pantoú“ znamená „všudypřítomný“. Panthenol je nezbytný pro zdravé fungování těla i kožních buněk.  

V kosmetice je znám jako přírodní zvlhčovadlo. Do pokožky se dostává snadno a téměř okamžitě ji hydratuje. Vláčná, zjemněná a vyhlazená pleť působí mladším dojem. Provitamin B5 pomáhá také s hojením a regenerací. Revitalizuje ochrannou kožní bariéru. Jeho aplikace snižuje zánět pokožky, ulevuje od svědění a dalších nepříjemných projevů.  

Je ideální pro drsnou, šupinatou a suchou pleť. Dobře ošetřuje drobná poranění a spáleniny. Využívá se při transplantaci kůže a léčbě jizev. Jeho hydratační, zjemňující a ochranné vlastnosti se využívají při ošetření akné, vyrážek, kožních skvrn, ekzému, proleženin či bodnutí hmyzem.

Přírodní vitamin E
Tocopherol
 
Přírodní vitamin E
Tocopherol

Je nesmírně důležitou látkou s antioxidačními schopnostmi. Jednou z jeho základních funkcí je ochrana buněčných membrán. Vitamin E se rozpouští v tucích, proto je v těle uchováván delší dobu, převážně v kožní tkáni. Má mnoho příznivých účinků – zpomaluje proces stárnutí, regeneruje kožní buňky, redukuje zánětlivé procesy, podporuje proces hojení, zmírňuje výskyt strií, léčí šupinatou a vysušenou pokožku, chrání proti UV záření, zabraňuje tvorbě přebytečného melaninu, čímž snižuje pravděpodobnost výskytu tmavých kruhů pod očima i pigmentových skvrn.

Přírodní Vitamin E, který používáme (Tocopherol), pochází z rostlinných olejů, neobsahuje žádné chemikálie ani rozpouštědla. Jeho pravidelná aplikace navrací pokožce zdravý vzhled. Dobře vyživená, vypnutá, hydratovaná a vyhlazená pleť s vyrovnanou tonalitou a přirozeným jasem působí mladě a vitálně.  

Nachází se v produktech:
Organická konzervační sloučenina
Dehydroacetic acid, Benzoic acid, Sorbic acid, Benzyl alcohol
 
Organická konzervační sloučenina
Dehydroacetic acid, Benzoic acid, Sorbic acid, Benzyl alcohol

Organické konzervanty jsou přírodní chemické látky s antimikrobiálním působením. Zabezpečují účinnou a šetrnou ochranu přípravků před bakteriemi, plísněmi a kvasinkami, zabraňují jejich kontaminaci po otevření, udržují integritu kosmetických formulací a chrání spotřebitele před potenciálními kožními problémy.

DULCIA natural své výrobky konzervuje ekologickým systémem dle certifikací Ecocert a COSMOS. Ochrana produktů je zabezpečena směsí organických sloučenin, jako jsou kyselina dehydrooctová, kyselina benzoová, kyselina sorbová a benzylalkohol. Tento ekologicky certifikovaný konzervační mix neobsahuje žádné parabeny ani další syntetické látky. Je vyvinut tak, aby poskytoval dostatečně širokou škálu ochrany produktů a lidí s využitím optimalizovaných, inovativních synergických směsí. A zároveň splňoval kritéria environmentální zodpovědnosti a trvalé udržitelnosti.  

Všechny komponenty jsou součásti seznamu schválených konzervantů, určených pro výrobu přírodní a organické kosmetiky ověřené těmi nejprestižnějšími certifikacemi.   

                                                                                             

Nachází se v produktech:
Přírodní zlatá slída
Mica and Titanium Dioxide and Iron Oxides CI 77491
 
Přírodní zlatá slída
Mica and Titanium Dioxide and Iron Oxides CI 77491

Tento přírodní třpytivý pigment se získává ze slídového minerálu muskovit, který je potažen oxidem titaničitým a oxidem železa. Do kosmetických přípravků se přidává ve formě jemného zlatého prášku. Po aplikaci pokožku okamžitě rozzáří, prosvětlí a zjemní. Vykazuje také zklidňující účinky. Nezanáší póry, nedráždí. Je vhodný i pro citlivou pleť. Zlatá slída je součástí dekorativní kosmetiky, rozjasňovačů, třpytivých olejů či sprchových gelů. 

Přírodní stříbrná slída
Mica and Titanium Dioxide CI 77891
 
Přírodní stříbrná slída
Mica and Titanium Dioxide CI 77891

Slovo slída je odvozeno od latinského slova „mica“, což znamená drobeček. Stříbrná slída patří do skupiny minerálů křemičitanu listového, které se snadno štěpí. Těží se v Indii, pak následně zpracovává a filtruje, aby byla zbavena všech nečistot a škodlivin.

Do kosmetických produktů se společně s oxidem titaničitým přidává jako jemný prášek. Stříbrný pigment, který obsahuje, odráží světlo, pleť rozjasňuje a navrací ji zdravý jas. Pro své dlouhotrvající krycí schopnosti se s oblibou přidává do make-upů. Výrobkům dodává jemnost a zlepšuje jejich texturu. Je součástí kosmetiky pro osobní péči, pleťových krémů, očních stínů či rtěnek. Její použití je bezpečné, vhodné pro všechny typy pleti. 

Silice - lékořice
Glycyrrhiza glabra
 
Silice - lékořice
Glycyrrhiza glabra

Olej se získává ze sušených kořenů lékořice lysé (Glycyrrhiza glabra) macerací za nízkých teplot v organickém rostlinném oleji. Kořen lékořice patří mezi nejpoužívanější léčivky na světě. Už po staletí se využívá k léčbě zánětů, dýchacích a kožních problémů. Usnadňuje vykašlávání, upravuje látkovou výměnu, podporuje činnost nadledvinek, regeneruje slinivku. Pomáhá při žaludečních a střevních potížích. Předchází srdečním nemocem, udržuje průchodnost cév. Ulevuje od menstruačních a klimakterických komplikací. Zvyšuje aktivitu imunitního systému.

Jeho hlavní bioaktivní složkou je glycyrrhizin, který mu dodává sladkou chuť (je padesátkrát sladší než sacharóza). Obsahuje také fytoestrogeny a flavonoidy.

Kosmetické přípravky s obsahem silice vykazují antioxidační, bělící, protizánětlivé a hydratační účinky. Lékořice potlačuje tvorbu melaninu, a tak snižuje pigmentaci kůže. Její protizánětlivé a antibakteriální schopnosti zabraňují šíření kožních infekcí. Regulují tvorbu kožního mazu. Zmírňují projevy podrážděné a zanícené kůže. Vysoký podíl antioxidantů chrání pokožku před sluncem a zastavuje viditelné projevy stárnutí.

Levandule lékařská
Lavandula Angustifolia Oil
 
Levandule lékařská
Lavandula Angustifolia Oil

Levandule (Lavandula angustifolia) je považovaná za královnu léčivých bylin. Její název je odvozen od latinského slova „lavare“, což znamená „mýt“. Římané ji kvůli uklidňující vůni a antiseptickým vlastnostem přidávali do koupele, šatníku, oblečení, a dokonce i vlasů. Další léčivé schopnosti levandule popisuje ve svém lékopisu Materia Medica řecký lékař, lékárník a botanik, Pedanius Dioscorides. Levandule začala být v kosmetice oblíbená až ve dvacátých letech minulého století. Její mimořádně rychlé hojivé účinky popularizoval francouzský chemik Gattefossé, který je také tvůrcem aromaterapie.  

Levandule se pěstuje za účelem výroby oleje. Ten se získává z levandulových květů pomocí destilace. Olej je bohatý na estery a alkoholy. Má širokospektrální využití. Klinické studie uvádějí, že levandule pomáhá při léčbě neurologických potíží, jako jsou úzkostní porucha, nespavost, deprese, porucha koncentrace. Zlepšuje paměť, navozuje pocit vnitřní pohody. Tlumí bolesti hlavy a spodní části zad, také bolesti způsobené syndromem karpálního tunelu, menstruací nebo artritidou.

Má silné antiseptické a protizánětlivé účinky. Ošetřuje modřiny, kousnutí hmyzem, popáleniny včetně spálení sluncem. Urychluje hojení ran. Pečuje o regeneraci kožních buněk. Levandule se hodí především pro aknózní, psoriatickou, citlivou, suchou a namáhanou pleť.  

Nachází se v produktech:
Silice máta klasnatá
Mentha Spicata Oil
 
Silice máta klasnatá
Mentha Spicata Oil

Máta klasnatá (Mentha spicata) patří mezi vytrvalé druhy máty. Obsahuje vysoký podíl silic. V tradiční medicíně se využívá při léčbě kašle, bronchitidy, střevní slabosti, nevolnosti, bolestí břicha, hlavy, zubů, nadýmání, anorexie, afty v ústech, revmatismu, kožních nemocí a neurologických potíží. Její hlavní složkou je látka karvon, která jí dodává charakteristickou vůni. Kromě toho podporuje vylučování vody z těla, usnadňuje vykašlávání, zklidňuje, ulevuje od nadýmání.

Olej se získává parní destilací. Má čirou, světle žlutou nebo světle olivovou barvu a svěží bylinnou vůni.  Vykazuje stimulační, antibakteriální, protizánětlivé, antioxidační a antiseptické schopnosti.

Antioxidanty snižují výskyt vrásek, vyrovnávají tón pleti a zvyšují její pružnost. Olej výborně čistí póry a odstraňuje odumřelé kožní buňky. Antibakteriální a protizánětlivé účinky zastavují záněty a infekce. Zároveň urychlují proces hojení. Silice při aplikaci navozuje pocit chladu, čímž zmírňuje svědění, začervenání, otoky a další projevy podrážděné kůže.

Vůně máty klasnaté působí revitalizačně a stimulačně. Uvolňuje emoční stres, zlepšuje náladu a pomáhá s regenerací.

Pomerančový esenciální olej
Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil
 
Pomerančový esenciální olej
Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil

Olej se získává z kůry sladkých pomerančů lisováním za studena. Je bohatý na antioxidanty, především na vitamin C. Má příjemnou vůni, která rychle osvěží a obnoví energii. Vykazuje protizánětlivé, antimikrobiální a antioxidační schopnosti. Zároveň dokáže pokožku zesvětlit. Pro své účinky se s oblibou přidává do krémů pro zralou a mastnou pleť, přípravků zamezujících tvorbu celulitidy, koupelové a masážní kosmetiky, produktů pro dentální hygienu a deodorantů.

Pomerančová silice zklidňuje srdeční frekvenci a snižuje hladinu sekrece kortizolu, čímž pomáhá potlačovat stres a pocity úzkosti. Zlepšuje krevní oběh, přispívá k lepšímu trávení, zmírňuje křeče a bolesti žaludku. Je účinná při léčbě spánkových poruch včetně nespavosti.  

Protizánětlivé a antibakteriální účinky pomerančového oleje zastavují tvorbu infekcí, ulevují od bolesti a chronického zánětu. Vysoký podíl antioxidantů chrání před nepříznivými vlivy UV záření, posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky a zastavuje viditelné projevy stárnutí. Síla antioxidantů podporuje tvorbu kolagenu. Výsledkem je čistá, hladká a zdravě vypadající pleť. 

Velmi důkladným způsobem jsme vybírali materiály obalů ve kterých se ukrývají naše přírodní zázraky, aby se žádným způsobem neovlivnila jejich kvalita a právě naopak, aby byly co nejvíce ochráněny před poškozením zvenčí. Tak jako při výrobním procesu velmi přísné přihlížíme na vlastnosti každé složky a naše vzácné ingredience zahříváme na velmi nízkých teplotách, tak důraz klademe i při dávkování. Obaly plníme vždy zcela studeným obsahem.

Obal je vyroben z materiálu Polypropylen (PP)
Polypropylen a HDPE jsou nejzdravější možností v rámci používání plastů a nejsou známy žádné informace o tom, že by cokoliv uvolňovaly do obsahu. Je to pevný a houževnatý materiál odolný vůči teplu, nepropustný pro vlhkost, světlo, odolný vůči tukům a olejům, má všestranné použití. Obal má dvojité dno.

AIRLESS SYSTEM
Pleťové řadě jsme vybrali speciální obal s jedinečným airless dávkovačem. Je to velmi sofistikovaný systém výtlaku obsahu pomocí tlaku vzduchu. Vzduchotěsný systém chrání produkt před kontaminací bakteriemi a oxidací. Pro naše krémy je velmi důležité ochránit je před kontaminací a vysycháním. Tím, že nejsou konzervované ani stalibizované jsou náchylnější na vnější vlivy. Kromě toho obsahují vysoké množství funkčních složek, které jsou takto bezpečně uchráněny. Pumpičkový systém nám zajistil čisté, bezpečné dávkování vždy čerstvého krému v přesné dávce. Zamezili jsme přímému kontaktu rukou s výrobkem. Patentovaná technologie Airless zajistí, aby v krabičce nezůstávaly nepoužité zbytky krému. Celý obsah balení je bezezbytku vytištěn silným podtlakem.

Všechny plasty, které byly použity při výrobě našich obalů jsou bezpečné a neobsahují nebezpečnou BPA (Bisfenol A) složku.

Obaly jsou plně recyklovatelné. Plastová nádobka po použití patří do plastového odpadu. Tento materiál se velmi jednoduše a skutečně recykluje a tak najde i později své uplatnění.

Tak velmi prosíme Recyklujte!

Majka
10.05.2020

tento krém nech je tu prosím stále, je úžasný!

Zdenka
22.12.2019
Zbožňujem tento krém na leto. Akurátny, ľahko hydratačný a vonia úžasne.

Přidat hodnocení

Celkové hodnocení:*
   star star star star star
Jméno:*
Email:*
Phone number:
Vaše hodnocení:*
Doporučili by st tento produkt svým známým:*
Andrea
17.06.2020

Dobrý deň, prosím Vás je tento krémik vhodný aj pre zmiešanú zrelú pleť so sklonom k vyrážkam? Ďakujem

Ivana
03.05.2020

Dobry den mila Lucka, je tento krem vhodny nielen na zvyraznenie kontur pleti ale na nanesenie na celu tvar? Hladam hydratacny krem na leto pre moju suchu pokozku. Pouzivam od vas hydratacne serum a potrebovala by som aj nejaky kremik. Dakujem a prajem krasny den! :)

Lucia
05.06.2019
Dobry den, chcem sa spytat, ci moze krem sposobit alergiu, ak mam negativne skusenosti, s ocnymi tienmi, v ktorych boli trblietave ciastocky. Lucia
Dobrý deň Lucka, toto je prírodný minerálny pigment a nevykazuje alergény, očné tiene, ktoré ste používali mohli obsahovať iné než minerálne pigmenty a trblietky. Zvyčajne to býva mastenec, ktorý je potencionálnym alergénom a škodlivou látkou. Nežiadúca reakcia by nemala byť, nie je na to veľmi dôvod... Ale ak mi napíšete email na adresu dulcia@dulcia.sk so žiadosťou o vzorku a Vašu adresu tak Vám ho s radosťou pošleme na odskúšanie. Ďakujeme za otázočku, želám krásny dník, Lucia :-)
Kika
04.06.2019
Pekny dnik Lucka, chcela by som sa spytat, ako velmi krem "farbi" v zmysle, ci je ako BB cream alebo makeup, resp. ak nie, ci vidno zmenu tonu pleti po naneseni. dakujem :)
Dobrý deň Kika, je ako jemnučký BB krém, veľmi jemne tónuje pleť. Skôr jej dodá jas a jemnú "trblietku" :-) Nie je to make-up, je to perleťkový krémik, ktorý má jemný pigment, ale hlavne "trblietku". Ďakujeme za otázočku, želám krásny večer, Lucia :-)
Katarina
04.06.2019
Dobry den,je krem vhodny aj na tvar, alebo ide o telovy krem?dakujem
Dobrý deň Katarína, tento krémik je vhodný aj na tvár. Je vhodný na zvýraznenie jej kontúr. Keď nanesiete malé množstvo na lícne kosti, zvýraznite línie tváričky a rozžiarite jej kontúry. Samozrejme je vhodný a určený aj na telo a dekolt. Ďakujeme za otázočku, želám krásny dník, Lucia :-)

Přidat otázku

Jméno:*
Email:*
Phone number:
Vaše otázka:*

Typ pleti

Všechny typy pleti

Výrobek pěkně sedí všem typům pleti. Nezpůsobuje nadměrné maštění ani nevysušuje pokožku. Je jemný a něžný i k vysoce senzitivní pokožce.

Vlastnosti

Hydratační

Napomáhá vázat v pleti vodu, aby působila svěže, odpočatě a mladistvě. Dostatečnou a pravidelnou hydratací je možné předcházet vzniku vrásek a projevům povadlé pleti. Je důležité hydratovat nejen suchou, ale i mastnou pokožku, třeba ovšem volit lehčí typy krémů a sér.

S okamžitým efektem

Rozdíl spatříte už v prvních hodinách od nanesení krému. Při pravidelném používání bude pozitivní odpověď pokožky ještě rychlejší.


Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Více o cookies.
ZAVŘÍT