Dulcia natural míří do světa s novým názvem Natuint Cosmetics

06.03.2024
Dulcia natural míří do světa s novým názvem Natuint Cosmetics

Dulcia natural pramení z bylinářské tradice z Horehronského Osrblie. Za 10 let se z malé rodinné firmy, která pomáhá tisícům slovenských a českých zákazníků v péči o pleť, vyvinula silná moderní značka s mezinárodními ambicemi a myšlenkami, které posouvá dále do světa. Za poslední rok tým Dulcia natural uviděl na trh novou kosmetickou linii Natuint, která odráží světové trendy v oblasti přírodní kosmetiky.

Nové technologie a ještě účinnější ingredience
Oblast přírodní kosmetiky postupuje mílovými kroky. „Zkoumáme moderní technologie, nové ingredience a aktivní látky, studujeme laboratorní výzkumy, klinické studie a poznatky v oblasti přírodní kosmetiky po celém světě, které v kombinaci s našimi dlouholetými poznatky přinášejí výjimečné výsledky. Chceme našim zákaznicím ještě účinněji pomáhat,“ řekla Lucka Klebercová zakladatelka Dulcia natual a Natuint Cosmetics.

.

Co znamená Natuint? 

Natu jako Nature - příroda, která je základem každého našeho krémiku či výrobku.
Int jako intuice a srdce, kterým se již 10 let řídíme
Int jako inovace v technologiích a efektivnosti balení
Int jako integrita v nejvyšší kvalitě ingrediencí a aktivních látkách s vysokým účinkem a efektivitou.

V nejbližší době se milovnice Dulcie mohou se těšit na známé produkty obohacené o nové originální ingredience nejvyšší kvality, účinné aktivní látky či ještě efektivnější aplikátory pod značkou Natuint cosmetics.

 V najbližšej dobe sa milovníčky Dulcie môžu sa tešiť na známe produkty obohatené o nové originálne ingrediencie najvyššej kvality, účinné aktívne látky, či ešte efektívnejšie aplikátory pod značkou Natuint cosmetics. 

Dulcia natural se posouvá vědomostmi a technologiemi a mění se na Natuint Cosmetics. Je to krok k budoucnosti, přičemž srdce, láska, přístup a výroba zůstávají stejné.

 

SDÍLEJTE TENTO ČLÁNEK

Komentáře k článku (2)

Anka Mojzisova
12.03.2024

Gratulujem vám a teším sa spolu s vami. Som vaša zákaznícka od úplného začiatku a som veľmi veľmi spokojná. Mnohokrát som darovala vašu kozmetiku aj do zahraničia a vždy boli len dobre a pozitívne ohlasy. Lucka mam vás veľmi rada a veľmi vám fandím a vždy budem . S láskou A.M.

Krásne ďakujeme, veľmi si vážime Vašu podporu, ste srdiečko, Vaše slovká nás zahriali všetkých.
Pozdravujeme a prajeme krásny dník
S pozdravom
Lucka 

Alexandra
12.03.2024

Super držim palce, ste topka❤

Krásne ďakujeme, veľmi si vážime Vašu podporu, ste srdiečko.
Pozdravujeme a prajeme krásny dník
S pozdravom
Daniela

Přidat komentář

Jméno:*
Email:*
Phone number:
Komentář:*