KRÉMOVÝ DEODORANT PRO MUŽE Maximize

KRÉMOVÝ DEODORANT PRO MUŽE

Jemný krémový deodorant s obsahem rostlinných složek zabraňuje množení bakterií, způsobujících zápach v podpaží. Je vyvinut tak, aby neucpával potní žlázy – pot přirozeně ochlazuje tělo a vyplavuje toxiny. Deodorant udržuje pokožku svěží, bez zápachu a nebezpečných škodlivin. 

Více informací

20 hodnocení

111001

  • Všechny typy pleti
  • Pro muže
  • Antibakteriální

158 Kč


Jedlá soda pohlcuje pach a vlhkost. I když nasákne veškerý přebytečný pot, v podpaží zůstává pocit sucha. Zinek pokožku zklidňuje. Proto lze deodorant použít také po holení či depilaci. Éterické oleje jsou fixovány na speciálním škrobu. V závislosti na teplotě dochází k jejich pozvolnému uvolňování.

Účinnost přírodního deodorantu zvýšíte tím, že ho budete používat dlouhodobě (pot se postupně ředí, je jemnější a bez zápachu) a nebudete kombinovat s chemickými deodoranty.

Je zcela bezpečný, vhodný pro ženy i muže a nemá žádné vedlejší účinky. Funguje opravdu skvěle!


Použití: jemná krémová konzistence deodorantu se nanáší velmi příjemně. Čistýma rukama (nejlépe ukazováčkem) naneste malé množství deodorantu (stačí na špičku prstu) do oblasti podpaží a důkladně rozetřete. Vzniklá, tenká vrstva deodorantu se téměř okamžitě vstřebá do pokožky, v které okamžitě působí. Výsledkem je komfortní pocit suchého podpaží, svěží vůně, zdravá a čistá pokožka.

Adaptace pokožky na přírodní deodoranty trvá přibližně týden. Deodorant nepoužívejte společně s chemickými prostředky, můžete tak výrazně snížit jeho účinnost.

Z vašich dotazů: často se ptáte na krémovou konzistenci a netradiční způsob nanášení deodorantu

Z našich doporučení:

• Abyste zabránili přenosu a množení bakterií, deodorant vždy aplikujte čistou rukou na pokožku podpaží.

• Při správném použití se deodorant v podpaží snadněji rozetře a rychleji vstřebá do pokožky. Deodorant nezanechává žádné stopy na oblečení.

Dřevo a koření
Nadčasová a elegantní kombinace vůní, představujících symbol mužnosti. Svěží úvod okořeněný koriandrem a bergamotem přechází do dřevitého základu cedrového a santalového dřeva, který je osvěžen grapefruitem a pačuli.

Skladování: deodorant uchovávejte dobře uzavřený při pokojové teplotě. Při velkých teplotních výkyvech se může změnit jeho konzistence, která se opět upraví při správném uskladnění.

Obsah: 30 g

58.7%
složek je z bioprodukce
100% prírodný produkt zo Slovenska
Název
INCI
BIO
Jedlá soda
Sodium Bicarbonate
 
Jedlá soda
Sodium Bicarbonate

Hydrogenuhličitan sodný neboli jedlá soda (soda bicarbona) je bílý krystalický prášek, který se používá ve formulacích přípravků do koupele, na pokožku a vlasy. Redukuje acidobazickou rovnováhu výrobků, v kterých plní funkci brusiva, deodoračního činidla a činidla pro dentální hygienu. Při správném použití a dávkování může pomoct s řadou kožních problémů.

Alkalické sloučeniny a kyseliny, které obsahuje fungují jako přírodní peeling a bělidlo. Soda účinně čistí a pomáhá stahovat póry. Antibakteriální, protizánětlivé a antimykotické vlastnosti snižují výskyt infekcí včetně akné a pupínků.  

Soda zvyšuje hladinu kolagenu. Pomáhá odstraňovat pigmentové skvrny, jizvy, zlepšuje tón pleti. Má alkalické složení. Proto se vždy míchá s dalšími ingrediencemi, aby pokožku nevysušovala.
Jako exfoliant odstraňuje odumřelé kožní buňky. Skvěle vyrovnává pH pokožky. Tím, že pohlcuje bakterie, účinně eliminuje tělesný pach, vznikající pocením.  

Kukuřičný škrob
Amylum Maydis
BIO
Kukuřičný škrob
Amylum Maydis
BIO
PRODUKT

Kukuřičný škrob je přírodním uhlohydrátem extrahovaným ze semen kukuřice. Je bohatý na kalorie, ale neobsahuje dostatečné množství zdraví prospěšných látek. Funguje jako dobrý zdroj glukózy, který odstraňuje příznaky únavy, zmírňuje trávicí a výživové potíže. Má formu bílého prášku bez vůně a chutě. V kosmetice se využívá především kvůli zahušťovacím a absorpčním schopnostem.

Výborně pohlcuje vlhkost. Zabraňuje tak pocení a nepříjemnému zápachu. Je vhodný pro mastnou pleť i vlasy, protože vstřebává také maz. Po aplikaci zanechává pokožku čistou, suchou a matnou. Ulevuje od svědění. Zklidňuje kožní podráždění, vyvolané alergiemi, bodnutím hmyzu či slunečním zářením. Celkově posiluje kvalitu pleti i vlasů, kterým navrací hebkost, jemnost a přirozený lesk.  

Kokosový olej organický
Cocos Nucifera Oil
BIO
Kokosový olej organický
Cocos Nucifera Oil
BIO
PRODUKT

Panenský kokosový olej se získává z dužiny kokosovníku ořechoplodného (Cocos nucifera). Pro své unikátní vlastnosti patří mezi oleje se širokospektrálním využitím. Má tuhou konzistenci, která se při teplotě cca. 24 °C mění na tekutou. Je složen z kyselin, které působí jako přírodní antibiotika a bohatým zdrojem vitaminů A, C a E. Obsahuje tělu prospěšné mastné kyseliny, až z 50 % kyselinu laurovou, vyskytující se také v mateřském mléce. Slouží jako lehce stravitelná složka a jejím úkolem je chránit imunitní systém dítěte vůči virům a infekcím.

Kyselina laurová má přirozené antivirové účinky. Další kyseliny nacházející se v oleji narušují membrány kvasinek plísní a virů, čímž je pomáhají likvidovat. Kokosový olej je významnou součástí při tvorbě ochranné bariéry před choroboplodnými bakteriemi. Díky vysokému obsahu antioxidantů dokáže předejít nebo zpomalit poškození pleti způsobeno volnými radikály. Pokožku regeneruje a hydratuje. Vlasům dodává lesk a zlepšuje jejich kvalitu. Je oblíbeným přírodním prostředkem v dentální hygieně – má bělící účinky, bojuje proti paradentóze a zánětu dásní, zabraňuje tvorbě aft. Intenzita účinků kokosového oleje se podpoří kombinací s dalšími vzácnými rostlinnými oleji.  

Kakaové máslo
Theobroma Cacao Seed Butter
BIO
Kakaové máslo
Theobroma Cacao Seed Butter
BIO
PRODUKT

Oficiální název kakaovníku je Theobroma Cacao, tedy pokrm bohů. Kakaové máslo se vyrábí lisováním hmoty získané z plodů kakaovníku. Má krémovou barvu a jemnou kakaovou vůni. Je bohatým zdrojem vitaminu E, minerálů, jako jsou mangan, zinek, měď, teobromin, železo, chrom, hořčík, draslík, omega mastných kyselin 6 a 9 a nasycených mastných kyselin, představujících až 64 % jeho obsahu.

Je silným antioxidantem. Má schopnost pokožku zklidnit, hydratovat a regenerovat. Poskytuje jí kožní kolagen, který zabraňuje tvorbě vrásek a zpomaluje další příznaky stárnutí. Kakaové máslo se v lidovém léčitelství používá k ošetření popálenin, čerstvých jizev, míst po bodnutí hmyzem, suchých rtů, k zmírnění kašle, horečky, malárie či revmatických potíží. Je účinným a jemným přírodním prostředkem podporující léčbu ekzému, dermatitidy a zánětů. Je šetrné k pokožce a pomáhá předcházet striím.

Hroznový olej
Vitis Vinifera Seed Oil
BIO
Hroznový olej
Vitis Vinifera Seed Oil
BIO
PRODUKT

Tento aromatický olej lisovaný za studena se vyrábí ze semen vinných hroznů. Jako jeden z mála olejů se po lisování rafinuje. Má mírnou jemnou chuť. Vzhledem k jedinečným zdravotním účinkům patří k vysoce ceněným rostlinným olejům. Na výrobu jednoho litru oleje se spotřebuje až 50 kg hroznových jader.  

Klinické studie dokazují, že hroznová jádra obsahují vysoký podíl silného antioxidantu-procyanidinu. Jeho antioxidační účinky jsou 50x silnější než u vitaminu E a 18x silnější než u vitaminu C. Vyšší koncentrace tohoto antioxidantu je přítomna pouze v hroznových jádrech. Dalším významným, přírodním antioxidantem, který se v nich nachází je resveratrol. Tato látka byla objevena v jádrech a slupkách modrých hroznů. Má antibakteriální a antioxidační účinky. Přispívá k zpomalení předčasného stárnutí buněk, má omlazující vliv na pokožku. Obnovuje totiž kolagenová vlákna, co zlepšuje její elasticitu a hladkost.     

Olej z hroznových jader je bohatý také na další účinné látky, jako jsou vitaminy E a C nebo beta karoten. Dodává pokožce potřebnou výživu, uzamyká v ní hydrataci a intenzivně ji regeneruje. Jeho hlavním rysem je schopnost regulovat tvorbu mazu. Proto je vhodný jak pro normální, tak pro mastnou, smíšenou, ochablou, problematickou či stárnoucí pleť. Snadno se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Olej z vinných hroznů se vyskytuje v přípravcích, které slouží k oživení, rozjasnění a zjemnění povadlé pleti.

Včelí vosk
Cera Flava
BIO
Včelí vosk
Cera Flava
BIO
PRODUKT

Je přírodní látkou jak rostlinného, tak živočišného původu, produkovanou včelami. Obsahuje více než 280 aktivních složek. Mezi nejvýznamnější patří nasycené a nenasycené mastné kyseliny, vitamin A či proteiny. Včelí vosk má mnohostranné využití. V kosmetice se používá na výrobu krémů, mastí, balzámů na rty a dalších produktů-vosk zlepšuje jejich strukturu, dodává jim jemnost a také brání zadržování olejů.

Je známý pro své zklidňující, antioxidační, protizánětlivé a zjemňující vlastnosti. Ulevuje od svědění, vyrovnává vlhkost pleti, regeneruje, urychluje hojení ran. Osvědčil se také v boji s jemnými vráskami. Při jeho nedostatku kůže vysychá, ztrácí pružnost a svědí. Včelí vosk dokáže také stimulovat překrvení a pokožku zahřát.

Dulcia natural používá včelí vosk v bio kvalitě, která zabezpečuje jeho přírodní původ a léčivé účinky.

Oxid zinečnatý
Zinc Oxide
 
Oxid zinečnatý
Zinc Oxide

Zinc oxide neboli zinkoxid je jemný bílý prášek, který vzniká chemickou reakcí způsobenou oxidací zinku. Je oblíbenou ingrediencí, která slouží při formulaci pleťových sér, krémů, mlék, zinkové masti, mýdel, pudrů, balzámů na rty či laků na nehty. Funguje jako hydratační, zklidňující, ochranný, zahušťovací a bělící prostředek. Je vhodný pro všechny typy pleti včetně dětské, citlivé, podrážděné a se sklony k akné.  

Po aplikaci zanechává na kůži ochranný film, který ji chrání před UV zářením a nepříznivými vnějšími vlivy. Jeho antiseptické a stahující vlastnosti snižují riziko vzniku bakteriálních infekcí. Zároveň podporují proces hojeni poraněné, popálené, odřené nebo jinak poškozené kůže. Zinkoxid ulevuje od svědění, pálení, snižuje zarudnutí. Výborně ošetřuje vyrážky, vřídky nebo zapařenou pokožku u dětí. Zlepšuje produkci kolagenu, který zvláčňuje, posiluje a vyhlazuje. Pokožka tak působí mladším a vitálním dojmem. Svými bělícími účinky sjednocuje tón pleti a zastavuje tvorbu tmavých pigmentových skvrn. Vyrovnává produkci kožního mazu. Regeneruje pojivovou tkáň a podporuje tvorbu nových kožních buněk.  

Přírodní vitamin E
Tocopherol
 
Přírodní vitamin E
Tocopherol

Je nesmírně důležitou látkou s antioxidačními schopnostmi. Jednou z jeho základních funkcí je ochrana buněčných membrán. Vitamin E se rozpouští v tucích, proto je v těle uchováván delší dobu, převážně v kožní tkáni. Má mnoho příznivých účinků – zpomaluje proces stárnutí, regeneruje kožní buňky, redukuje zánětlivé procesy, podporuje proces hojení, zmírňuje výskyt strií, léčí šupinatou a vysušenou pokožku, chrání proti UV záření, zabraňuje tvorbě přebytečného melaninu, čímž snižuje pravděpodobnost výskytu tmavých kruhů pod očima i pigmentových skvrn.

Přírodní Vitamin E, který používáme (Tocopherol), pochází z rostlinných olejů, neobsahuje žádné chemikálie ani rozpouštědla. Jeho pravidelná aplikace navrací pokožce zdravý vzhled. Dobře vyživená, vypnutá, hydratovaná a vyhlazená pleť s vyrovnanou tonalitou a přirozeným jasem působí mladě a vitálně.  

Nachází se v produktech:
Extrakt z grepových jader
Citrus Grandis Seed Extract
 
Extrakt z grepových jader
Citrus Grandis Seed Extract

Grepová jádra obsahují vysoký podíl vitaminu C, vitaminy skupiny B, vitamin D, vitamin K, karotenoidy, kyselinu listovou, minerály, jako jsou železo, draslík, mangan a vápník a další účinné látky. Jejich nejvýznamnější složkou jsou bioflavonoidy s výbornými antioxidačními účinky. Fungují jako všestranné přírodní antiseptikum a antibiotikum.

Extrakt se výborně hodí pro aknózní a nečistou pleť. Ošetřuje opary a puchýřky na rtech včetně všech nežádoucích stavů pokožky souvisejících s mikroby. Svým složením zmírňuje tvorbu lupů a svědivost vlasové pokožky. Dobře čistí drobné ranky i bodnutí hmyzem. Posiluje přirozenou imunitu, nastoluje mikrobiologickou rovnováhu tělesných orgánů a tkaniv. Pomáhá při pomalé regeneraci pokožky a podporuje její odolnost vůči vnějším i vnitřním faktorům. Přítomnost vitaminu E dodává pleti pěstěný vzhled.

Esenciální olej z cedrového dřeva
Cedrus Atlantica Bark Oil
 
Esenciální olej z cedrového dřeva
Cedrus Atlantica Bark Oil

Tento rostlinný olej se vyrábí parní destilací červenohnědé kůry Cedru atlantského (Cedrus atlantica). I když jeho zemitá a dřevitá vůně evokuje mužskou energii, je oblíbený a široce využitelný v kosmetických přípravcích pro obě pohlaví.

Má antibakteriální a adstringentní účinky, které pomůžou s léčbou různých kožních problémů. Je zvlášť vhodný pro mastnou, aknózní a ekzematickou pokožku. 

Esenciální olej z cedru je uznávaný i díky svým utišujícím, tonizačním a čistícím vlastnostem. Uklidňuje   podrážděnou pleť po holení a zabraňuje množení bakterií, které můžou způsobit infekci zarůstajících chloupků.

Grapefruitová silice
Citrus Grandis Peel Oil
 
Grapefruitová silice
Citrus Grandis Peel Oil

Grapefruit byl objeven v 18.století na Barbadosu a byl označován za „zakázané ovoce“. Olej z něj se vyrábí ze slupek plodu lisováním za studena. V kosmetice je oblíben pro své ošetřující a „anti-age“ vlastnosti. Podobně, jako jiné citrusové plody, také grapefruit obsahuje vysoké množství antioxidantů s vysokou koncentrací vitaminu C.  

Silice se vstřebává rychle do pokožky, kterou vyživuje a chrání proti nežádoucím vnějším vlivům. Kromě toho má antiseptické, stahující, protizánětlivé, detoxikační, zklidňující a tonizující schopnosti. Je účinným pomocníkem při léčbě akné, mastné pleti a celulitidy. Zastavuje infekce a tvorbu zánětů. Antioxidanty podporují produkci kolagenu. Udržují pokožku pružnou a snižují její pigmentaci.
Jako masážní prostředek posiluje činnost oběhového a lymfatického systému. Tím pomáhá při detoxikaci a odstraňování nečistot z těla. Vůně grapefruitu stimuluje mysl. Odstraňuje bolesti hlavy, uvolňuje psychické a fyzické napětí, zlepšuje schopnost soustředění, snižuje únavu a depresi.

Pačuli silice
Pogostemon Cablin Oil
 
Pačuli silice
Pogostemon Cablin Oil

Název pačuli pochází z hindského slova „pacholi“, což znamená vůně. Rostlina patří do rodiny aromatických léčivek, jako jsou levandule, růže, máta nebo citronová tráva. Je spojována s generací „hippie“, proto se jí také říká „vůně šedesátých let“. Esenciální olej z pačuli je součástí tradiční asijské medicíny, odkud také pochází. Má teplou, kořenitou, pižmovou a smyslnou vůni. Působí jako antidepresivum. Zmírňuje pocity hněvu a úzkosti. Jako afrodiziakum stimuluje hormonální činnost.

Svými antiflogistickými schopnostmi potlačuje záněty, zklidňuje podrážděnou kůži, urychluje proces hojení. Detoxikační, antiseptické a antibakteriální účinky zas pokožku čistí a chrání před vznikem infekcí. Olej podporuje tvorbu kolagenu, regeneruje kožní buňky, vyhlazuje vrásky a pleť celkově omlazuje. Redukuje výskyt jizev a pigmentových skvrn. Funguje také jako silné tonikum, které upravuje metabolismus. Výborně ošetřuje akné, suchou, zanícenou a popraskanou kůži. Také pomáhá s mastnými vlasy a lupy.

Esenciální olej bergamot
Bergamot Fruit Oil
 
Esenciální olej bergamot
Bergamot Fruit Oil

Olej se získává ze slupek plodů stálezeleného stromu citroníku bergamotového (Citrus aurantium bergamia) lisováním za studena. Poprvé byl vyroben v italském městě Bergamo v Lombardii, z čeho je odvozen i název stromu. Má světle žlutou nebo světle zelenou barvu a svěží, příjemně sladkou, citrusově květinovou vůni. Obsahuje více než tři sta sloučenin. Je oceňován pro uklidňující vůni a širokou škálu využití. Přidává se do parfémů, toaletních vod, je součástí kosmetických přípravků pro osobní péči, ochucuje se ním čaj, jídlo, pití a má terapeutické schopnosti. V tradiční medicíně se ním léčila vysoká horečka, střevní paraziti, a dokonce i malárie.

Silice vykazuje chladící, uklidňující a osvěžující účinky. V aromaterapii se aplikuje jako tonikum pro nervový systém. Aroma bergamotu potlačuje úzkost, smutek, depresi, stres, únavu, napětí či bolesti hlavy.  

Jako součást kosmetických formulací pomáhá vyrovnávat produkci kožního mazu a sjednocovat tón pleti. Antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti pokožku čistí a jemně ošetřují. Olej redukuje tvorbu akné. Potlačuje vznik ekzému, psoriázy, plísňových infekcí a dalších kožních problémů. Snižuje produkci melaninu, čímž upravuje vzhled tmavých jizev, strií či pigmentových skvrn. Utišuje podrážděnou pokožku. Urychluje proces hojení, regeneruje kožní buňky. Pomáhá zastavovat viditelné projevy stárnutí a také celulitidu.

Naše přírodní zázraky chráníme obaly, které vybíráme velmi pečlivě. Jsou navrženy tak, aby udržely kvalitu všech ingrediencí a uchovaly je v bezpečí před poškozením zvenčí. Při výrobním procesu hlídáme vlastnosti všech složek, které zahříváme na velmi nízkých teplotách. Jsme přísní také při dávkování. Obaly plníme pouze studeným obsahem.

SKLO

Výroba skla se neobejde bez surovin, jako jsou křemenný písek, vápno, soda, dolomit a živec, pocházející z přírody. Sklo funguje jako ochrana před vnějšími vlivy, zejména kyslíkem a světlem, které nepříznivě ovlivňují barvu, kvalitu, účinky a trvanlivost obsahu. Abychom našim produktům poskytli skutečně spolehlivou a přátelskou ochranu, balíme je do nádobek z mléčného skla.

Sklo je nepropustné, neabsorbující a odolné. Udržuje účinnost všech látek v žádoucím stavu, chemicky nereaguje s obsahem ani s cizorodými látkami. Přes sklo nepronikne ani kyslík, což je pro uchování kvality výrobku nezbytné.

Rádi bychom vás upozornili, na to, že plastový obal s pumpičkou, je v některých případech lepší ochranou před kyslíkem než skleněná nádoba s otevřeným hrdlem, umožňujícím průnik vzduchu a nečistot při každém použití. Pro produkty obsahující vodní složku, která je náchylnější k rozmnožování bakterií, jsme zvolili plastový „airless“ obal s dvojitým dnem. Toto balení je bezpečné, komfortní a ekologické.

Sklo je kapalina, která má takovou viskozitu, že se navenek jeví jako pevná látka.

Sklo má příznivý vliv na životní prostředí. Je přírodním, stoprocentně recyklovatelným materiálem, který si zachovává svou kvalitu. Recyklace chrání přírodu a šetří finance. Prostřednictvím sběrných kontejnerů a zařízení pro úpravu použitého skla se skleněné obaly dostanou do skláren, které je zpracují na střepy sloužící k výrobě nového obalového skla. Obaly jsou plně recyklovatelné neboli znovu použitelné.

Pomáhejte s námi přírodě. Recyklujte!

Samo
03.09.2019
Najlepsi dezodorant aky som kedy skusil.
Veronika
29.08.2019
Vrelo odporúčam . Parádny dezodorant, ktorý funguje ešte lepšie ako klasicky. Dala som mu zapojiť a stále držal . Výborne vonia a stačí len malilinké množstvo a potom funguje ako má a nezanechala stopu na oblečení ( keď som si tam nacapala toho viac, robili sa biele zhluceniny a bolo to vidno).
PETERsom
13.08.2019
po celom dni stále funguje a aj na konci dňa bez cítenia "seba" . Odporúčam chlapom určito! A mám pocit, že ani nenecháva pozostatky na odeve. maximálne tričko ostane "napáchnuté" vôňou dezodorantu...
Natália
20.08.2018
Mam vyskusane grapefruit/salvia a pansky. Prvy spominany mne osobne nefungoval (neprijemny zapach ku koncu dna) a nevedela som sa dockat, kedy ho dominam. Druhy spominany som povodne kupila muzovi, ale nakoniec som ho zacala pouzivat ja a je vynikajuci. Z prirodnych dezodorantov je to moj favorit - mimoriadne mi vyhovuje vona (nieco ako plesen ale velmi prijemna :) a konzistencia je tiez v poriadku. Pouzivam mnozstvo asi velkosti velkeho hrachu pod kazdu pazuchu. To rozotriem - staci tenka vrstva a potom sa ziadne prebytocne gulicky netvoria, neostava biely povlak.
Slavomír
20.06.2018
Jediný dezodorant ktorý zabraňuje nepríjemnému zápachu po celý deň. Používam už 2 roky.

Přidat hodnocení

Celkové hodnocení:*
   star star star star star
Jméno:*
Email:*
Phone number:
Vaše hodnocení:*
Doporučili by st tento produkt svým známým:*
NAďa
01.10.2017
Dobrý deň,je uvedený deodorant vhodný aj pre 9 ročného chlapca?ďakujem Naďa
Dobrý den prajem, naše dezodoranty používajú aj menšie deti a teda aj 9 ročný chlapček ho používať môže. Neobsahuje žiadne absolútne žiadne škodlivé látky, len čisté prírodné zloženie, ktoré mu určite neublíži. Používa ho aj moja dcérka a sme spokojné :-) Ďakujeme krásne za dôveru a prajem krásny deň, Lucia

Přidat otázku

Jméno:*
Email:*
Phone number:
Vaše otázka:*

Typ pleti

Všechny typy pleti

Výrobek pěkně sedí všem typům pleti. Nezpůsobuje nadměrné maštění ani nevysušuje pokožku. Je jemný a něžný i k vysoce senzitivní pokožce.

Vlastnosti

Pro muže

Mužská pokožka se od ženské výrazně liší a vyžaduje i specifickou péči. Je o 20% hrubší a hutnější, a tedy obsahuje mnohem více mazových žlázek. V mladém věku se to projevuje výraznějším maštěním a nedokonalostmi pleti, proto se v péči třeba zaměřit zejména na čištění. Vlivem častého holení je citlivější a může mít sklon k zarudnutí a zánětlivým procesům. Pánské vrásky díky testosteronu nastupují později. No po 40cítce s ubývajícím testosteronem klesá i obsah kolagenu a vody v pokožce. Tehdy je třeba se zaměřit zejména na hydrataci pleti.

Antibakteriální

Obsahuje přírodní antiseptické složky, které působí proti množení bakterií, plísní a infekcí na pokožce. Účinně tak napomáhá předcházet zánětovým procesům v pleti.


Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Více o cookies.
ZAVŘÍT